Waarom neem je contact op met mediums?

Mediums zijn mensen die beweren dat zij met geesten kunnen communiceren en soms boodschappen van die geesten kunnen doorgeven. Heb je ooit willen praten met een dierbare die is overleden? Vragen stellen? Uitzoeken wat ze nu aan het doen zijn? Of gewoon afscheid nemen? Zo ja, dan zou je kunnen overwegen om contact op te nemen met een medium. Hier is wat informatie over hoe het werkt en waarom je in de eerste plaats contact opneemt met mediums.

– Wat is een medium:

Een persoon die beweert dat hij kan communiceren met de doden of andere entiteiten zoals engelen of buitenaardse wezens door middel van buitenzintuiglijke waarneming (ESP), waaronder psychografie, channeling, intuïtie, helderziendheid, voorkennis, bijna-dood-ervaringen (NDE), astrale projectie en telepathie.

– Hoe kun je contact opnemen met een medium

Mediums zijn beschikbaar via privé sessies of online chat om vragen te beantwoorden door in contact te komen met de geestenwereld. Je kunt ook bellen met mediums. Velen bieden ook andere diensten aan zoals wichelroedes, Ouija borden, Tarot kaarten, pendels, séances enz.

– Wat kun je verwachten

Wanneer je contact opneemt met een medium, kun je verwachten dat je zult praten over jouw dierbare die is overleden. Het medium zal je waarschijnlijk veel vragen stellen over je dierbare en misschien zelfs willen weten wat jouw relatie met hem of haar was. Ze zullen dan alle boodschappen doorgeven die ze van de geestenwereld ontvangen. Als je overweegt contact op te nemen met een medium, is het belangrijk dat je er open voor staat en dat je voorbereid bent op wat je te horen kunt krijgen. Boodschappen van de geestenwereld kunnen troost en afsluiting bieden aan hen die rouwen. Vergeet niet dat het medium slechts een vat is waardoor de boodschappen worden overgebracht, dus het is aan jou of je je al dan niet op je gemak voelt door de informatie die zij met je delen.

– Hoe worden boodschappen ontvangen?

Er zijn veel verschillende manieren waarop boodschappen kunnen worden ontvangen door het medium, dat vaak ook een “empath” wordt genoemd. Sommige mensen ontvangen beelden of gedachten in hun hoofd, anderen zullen dingen horen. Als niemand iets hoort, is het mogelijk dat de geest niet aanwezig is of niet door wil komen. Hoe dan ook, het medium zal je kunnen vertellen of ze iets hebben ontvangen en wat dat was.

– Over geliefden die zijn overleden

Boodschappen kunnen soms informatie bevatten over de tijd na het overlijden van uw dierbare, zoals kennis van dingen die alleen jij over hem of haar weet, waardoor  je je realiseert dat het je geliefde moet zijn die spreekt. Andere keren zullen de boodschappen troost of advies geven, je helpen je verlies te verwerken en je genezingsproces te beginnen.

– Waarom zou ik contact opnemen met een medium?

Veel mensen die contact hebben gehad met een medium kunnen het gevoel hebben dat hun dierbaren nog steeds om hen heen zijn, ook al zijn ze overleden. Dit kan een zeer troostende gedachte zijn en kan mensen helpen zich meer verbonden te voelen met hun dierbaren. Het kan ook afsluiting bieden, vooral als het medium specifieke informatie over jouw dierbare kan delen die alleen jij zou weten. Als jij je dierbare mist of worstelt met jouw verlies, kan een gesprek met een medium de steun zijn die je nodig hebt. Neem dan contact op met de mediums van Astro Angels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *